2 Lead

2 LeadLeadership Development: Leiden vanuit verbondenheid, autonomie en competentie.  Met focus kijken naar uw Leadership Development uitdagingen. 

Optima Facto wijdt haar energie volledig aan het helpen ontwikkelen en uitbouwen van een leiderschapscultuur en – stijl in grote en kleine organisaties.

Onze ervaring met klanten in binnen- en buitenland geeft ons een buitengewone inkijk in hoe effectief leiderschap er vandaag de dag uitziet, inclusief de uitdagingen, doelstellingen, de waaier aan mogelijkheden en resultaten.  We bouwen onze expertise gestaag op en zijn een trouwe partner voor professionals die hun leiderschap willen doen groeien.

Leiders van vandaag staan voor ongeziene situaties in de markt. Er dient te worden rekening gehouden met een complexe, diverse en immer veranderende economische realiteit.  De set van vaardigheden die leiders nodig hebben evolueert snel.  Onze aanpak is afgestemd op deze noden, door innovatieve modellen en een frisse, pertinente aanpak. Zo bereiden we leiders voor op hun kerntaken en rollen in het succesvol doen groeien van hun eigen organisatie.

We implementeren een variëteit aan Leiderschap Ontwikkeling (training) oplossingen.  In een brede waaier van programma’s – van klassikale opleidingen tot ‘on-line’ modules – bieden wij u een ‘high impact’ leerproces aan.  Wij werken altijd op maat en stemmen ons verhaal af op uw noden, context en doelstellingen.

Onze expert trainers geven uw leiders van morgen tips, tricks en tools mee om hun teams te doen uitblinken.  Ze zullen uw leiders helpen in het uitbouwen van een atmosfeer van samenwerking, doelgerichtheid en vertrouwen.

We kijken er naar uit u en uw bedrijf te mogen helpen om een sterk leidershap te genereren voor de toekomst, op het vlak van :

  • Persoonlijk leiderschap
  • Leiden van teams
  • Het uitrollen van de bedrijfsvisie
  • Empowerment en autonomie in de nieuwe wereld

Bekijk ons aanbod hier

Learn & Share