Onze leidraad

Onze opleidingen en begeleidingen zijn ervaringsgericht volgens de principes van het versneld leren of accelerated learning. De deelnemer zal wat hij leert toepassen nadat het geleerde zijn bruikbaarheid en geoorloofd karakter heeft bewezen.

De motivatie van de medewerker om nieuwe informatie op te nemen EN toe te passen, neemt toe door zijn succeservaringen, door een positieve context en door dankbetuigingen vanuit zijn omgeving. Een prestatie die erkend EN aangemoedigd wordt, geeft meer motiverende kracht dan een prestatie zonder enige erkenning en aanmoediging.

Onze overtuiging is dat hoe meer de deelnemers actief bezig zijn, hoe meer ze leren. Wij stimuleren daarom te allen tijde een interactieve aanpak.

In een goed samenwerkende onderneming is meer mogelijk dan alleen opleiding. Teamgeest en afdeling overstijgend denken maken deel uit van een motiverende leeromgeving. Het “70-20-10” principe van het ontwikkelings- en vormingsbeleid – theorie van Charles Jennings – is nooit veraf in ons advies.

Leren is creëren, niet consumeren

Learn & Share