De Gouden Kooi


goudenkooi
De Gouden Kooi dompelt je één uur lang onder in een uniek, mysterieus en verrassend spel.”

Dat is het ultieme doel waar we naar streven.  Bij De Gouden Kooi kom je terecht in een wereld waar ontspanning, plezier, verwondering én teambuilding centraal staan.

Bij onze klanten stellen wij vast dat de boog permanent gespannen staat.  De werkdruk is enorm hoog, de communicatielijnen zorgen telkens opnieuw voor uitdagingen, de verantwoordelijkheidszin aanscherpen is een permanent streven, … te veel om op te sommen.

Hoe kunnen we, te midden van al deze zaken een rustmoment inbouwen, een moment van ‘afstand nemen’ en kijken naar sterke punten en groeimogelijkheden.

Ziehier de oplossing!

Een escape room is een ruimte waarin je als team wordt opgesloten en waaruit je binnen het uur moet ontsnappen.  Hoe doe je dat?  Door een combinatie van puzzels en raadsels op te lossen, aanwijzingen te zoeken en samen te werken.  Samenwerken met je teamleden is noodzakelijk om in de opdracht te slagen.  Uiteindelijk kom je tot het ontdekken van het mysterie en ontvang je de sleutel waarmee je de deur van je kooi kan openen.

Escape games zijn ideaal als teambuildingactiviteit.  Het is een leuke uitdaging voor iedereen, jong en oud, vergt geen fysieke inspanning en je kan er o.a. nagaan hoe je team samenwerkt onder tijdsdruk.  De Gouden Kooi beschikt ook over een volledig uitgeruste vergaderruimte.  Zo kan je een opleiding, intervisie, meeting, productpresentatie, … combineren met een leerrijke en plezante escape game.

 

Communicatie is een belangrijke factor in het succes van je team of bedrijf.  Daarom is De Gouden Kooi de ideale plaats om te kijken wie de leiding neemt in een groep, wie kalm blijft of wie snel panikeert.  Naarmate de tijd vordert, gaat de adrenaline de lucht in.

 

Optima Facto – als ‘partner in learning’ van De Gouden Kooi – heeft voor u een aantal workshops uitgewerkt waarbij de escape game een belangrijk onderdeel is van deze workshop.  Op een leuke manier worden er een leerpunten uit de game gehaald, waar dan tijdens de workshop op ingegaan wordt.

 

Benieuwd wie het meest stressbestendig is en wie leiderschap vertoont?

Ontdek het snel bij De Gouden Kooi, een teambuildingervaring zoals je er nog nooit één hebt beleefd.

Mogelijke opleidingsthema’s en workshops:

Goed communiceren met elkaar                        Werken vanuit je sterke punten en talenten

Functioneren in een team                                   Persoonlijk leiderschap en ‘Accountability’

Werken met deadlines en tijdsdruk                  Persoonlijkheidsstijlen – DISC / MBTI

 

Al uw sessies worden op maat opgesteld en volledig aangepast aan uw verwachtingen, behoefte en doelpubliek.

 

Meer info: www.degoudenkooi.be

Meer info: 03 829 15 00 – vraag naar Yves Miserez

Bel ons gerust voor meer informatie en een boeking.

 

Learn & Share